Kauneimmat joululaulut lapsiperheille

Tilaisuuden pitäjällä, muualla

Puukööri

Kirkkokuoron harjoitus Vihdin kirkossa

Kirkkokuoroon ovat tervetulleita myös uudet laulajat, jotka pystyvät laulamaan moniäänistä musiikkia. Kuorossa on erinomainen ilmapiiri, harjoituksissa iloinen ja lämmin meininki. Kuorossa laulaa tällä hetkellä 8 sopraanoa, 6 alttoa, 3 tenoria ja 5 bassoa. Kuorossa annetaan jatkuvasti äänenkäytön opastusta ja koulutusta. Kirkkokuoro esiintyy Vihdin seurakunnan messuissa n. kerran kuussa, ja pitää kerran kaudessa harjoitusleiripäivän. Uusien laulajien tulee varautua pieneen laulunäytteeseen.
Tiedustelut kuoronjohtaja Kaisa-Leena Hannikainen, kaisa-leena.hannikainen@evl.fi, 0404855985.

J.S.Bachin Jouluoratorio

Vihdin Kamarikuoro
Oratorio-orkesteri
Pia Innala, altto
Niall Chorell, tenori
Toni Hintsala, basso
Johtaa Jorma Hannikainen
Liput 1-20 euroa oman arvion mukaan
Esityksen kesto on vähän yli 2 tuntia pienen väliajan kera. Jos pitkään istuminen kovilla penkeillä pelottaa, voi varata paikan urkuparvelta tai ottaa tyynyn mukaan. Nummelasta ja Ojakkalasta pyritään järjestämään kuljetus pientä korvausta vastaan, jos riittävästi ilmoittautuneita, ilmoittautuminen kyytiin to 20.12. mennessä. Ennakkolippu- ja paikkavaraukset leena.haapaniemi@elisanet.fi, 0407599628. Lippuja etukäteen myös Kipa-kirjakaupasta (Nummela), Villikaisla-kukkakaupasta ja Home Times -liikkeestä (Kirkonkylä) ja ovelta tuntia ennen esitystä.