J.S.Bachin Jouluoratorio

Toni Hintsala, basso
Johtaa Jorma Hannikainen
Liput 1-20 euroa oman arvion mukaan
Esityksen kesto on vähän yli 2 tuntia pienen väliajan kera. Jos pitkään istuminen kovilla penkeillä pelottaa, voi varata paikan urkuparvelta tai ottaa tyynyn mukaan. Nummelasta ja Ojakkalasta pyritään järjestämään kuljetus pientä korvausta vastaan, jos riittävästi ilmoittautuneita, ilmoittautuminen kyytiin to 20.12. mennessä. Ennakkolippu- ja paikkavaraukset leena.haapaniemi@elisanet.fi, 0407599628. Lippuja etukäteen myös Kipa-kirjakaupasta (Nummela), Villikaisla-kukkakaupasta ja Home Times -liikkeestä (Kirkonkylä) ja ovelta tuntia ennen esitystä.

Vihdin Kamarikuoro
Oratorio-orkesteri