Vivamon Raamattukylän ryhmä esittää: Tuhlaajapoika - Eräällä miehellä oli kaksi poikaa.

Tervetuloa, koko perheen voimalla, seuraamaan näytelmää Jeesuksen vertauksesta Tuhlaajapoika. Näytelmän esittää ryhmä Vivamon Raamattukylän näyttelijöitä. Tunnin mittaisen näytelmän jälkeen on tarjoilua ja vuoden 2019 Yhteisvastuu-keräyksen esittely. Tilaisuuteen on vapaa pääsy, vapaaehtoisen lahjan Yhteisvastuukeräykseen voi antaa näytelmän jälkeen. Tervetuloa!

Tuhlaajapoika-näytelmän esittää Vivamon Raamattukylän näyttelijäryhmä, ohjaajanaan Matias Nyman. Käsikirjoitus ja laulut ovat kirjailija Anna-Mari Kaskisen käsialaa ja musiikin ovat tehneet Tommi Kalenius ja Matteus Mykkänen. Näytelmä perustuu Jeesuksen vertaukseen Isästä, jolla oli kaksi poikaa (Luuk. 15:11-32). Näytelmä on myös avaamassa omassa seurakunnassamme vuoden 2019 Yhteisvastuu-keräystä, jolla tänä vuonna tuetaan vähävaraisten lasten ja nuorten koulutusta ja opiskelua sekä Suomessa että maailman katastrofialueilla.

Ojakkalan kerhotila

Pyhis

Pyhis on lasten oma sunnuntain pyhä hetki, jossa tutustutaan Taivaan Isään laulaen, leikkien askarrellen ja iloiten. Kaikki yli nelivuotiaat ovat tervetulleita mukaan itsekseen ja pienimmät lapset yhdessä vanhemman kanssa. hetki kestää n. 45 min.

Pyhis Ojakkalan kerhotilassa, os. Kenttätie 2.

Pyhis

Matalan kynnyksen aamupalaryhmä

Päihdekuntoutujille.
Nummelan seurakuntakeskuksen diakoniapäädyn Mummolassa.