Vivamon Raamattukylän ryhmä esittää: Tuhlaajapoika - Eräällä miehellä oli kaksi poikaa.

Tervetuloa, koko perheen voimalla, seuraamaan näytelmää Jeesuksen vertauksesta Tuhlaajapoika. Näytelmän esittää ryhmä Vivamon Raamattukylän näyttelijöitä. Tunnin mittaisen näytelmän jälkeen on tarjoilua ja vuoden 2019 Yhteisvastuu-keräyksen esittely. Tilaisuuteen on vapaa pääsy, vapaaehtoisen lahjan Yhteisvastuukeräykseen voi antaa näytelmän jälkeen. Tervetuloa!

Tuhlaajapoika-näytelmän esittää Vivamon Raamattukylän näyttelijäryhmä, ohjaajanaan Matias Nyman. Käsikirjoitus ja laulut ovat kirjailija Anna-Mari Kaskisen käsialaa ja musiikin ovat tehneet Tommi Kalenius ja Matteus Mykkänen. Näytelmä perustuu Jeesuksen vertaukseen Isästä, jolla oli kaksi poikaa (Luuk. 15:11-32). Näytelmä on myös avaamassa omassa seurakunnassamme vuoden 2019 Yhteisvastuu-keräystä, jolla tänä vuonna tuetaan vähävaraisten lasten ja nuorten koulutusta ja opiskelua sekä Suomessa että maailman katastrofialueilla.

Toivon Jyvän lähetysputiikki

Lähetysputiikki avoinna

Toivon Paikka

Tervetuloa Toivon Paikkaan!

Päivällinen klo 16-17.30 3€. Lihamureke, perunat ja salaatti.