Vapaaehtoistoiminnan esittelyä

Tervetuloa katsastamaan vapaaehtoistehtäviä Vihdin kirkkoon su 10.2.2019 klo 12!
Haluatko AUTTAA?

Etsimme ihmisiä, joilla olisi antaa pienikin hetki ajastaan seurakunnan vapaaehtoistoiminnassa.

Tarvetta on mm. ystäväpalveluun, nuttupiiriin, Toivon Paikkaan, tapahtumiin, talkoisiin, laulamaan, kuskeiksi... Hommat ovat sellaisia, että niissä voi piipahtaa kertaluonteisesti, tai sitten ottaa vaikka osaksi omia viikkorutiineja. Vaihtoehtoja on monia!

Saat seurakunnalta tarvittavan tuen ja perehdytyksen tehtävään.

Tule katsastamaan tarjolla olevat tehtävät Vihdin kirkkoon su 10.2.2019 klo 12!

Tilaisuudessa on tarjolla myös pientä purtavaa sekä elävää musiikkia, jota esittää Matti Silmu pianisti Sami Niemisen kanssa. Tilaisuus on maksuton, avoin kaikille ja kaikenikäisille, eikä sido mihinkään.

Tervetuloa siis isolle kirkolle!
Terveisin seurakunnan diakonit

Ilmoitathan tulostasi 1.2. mennessä Kirstille (diakoni), niin on helpompi varautua tarjoiluihin. Kiitos! (Ilmoita samalla, mikäli sinulla on huomioitavaa ruokavaliosi suhteen.) kirsti.savolainen@evl.fi 044 729 6920

Haluatko AUTTAA?

Saat seurakunnalta tarvittavan tuen ja perehdytyksen tehtävään.

Tule katsastamaan tarjolla olevat tehtävät Vihdin kirkkoon su 10.2.2019 klo 12!

Tervetuloa siis isolle kirkolle!
Terveisin seurakunnan diakonit

Vihdin seurakuntatalo

Kirkonkylän lähetyspiiri

Tervetuloa lähetyspiiriin

Käsityökerho

Tule tekemään käsitöitä

Lohtua Läsnäolosta-koulutus

Lohtua Läsnäolosta-hanke rekrytoi ja kouluttaa vapaaehtoisia toimimaan Vihdin alueen hoivakodeissa yksinäisten ja elämänsä loppuvaiheessa olevien vanhusten tukena.