Urut 90 -maratonkonsertti Yhteisvastuun hyväksi

Alkamisaika saattaa vielä muuttua, ja tarkempi aikataulu lähempänä konserttia.
Vihdin kirkon upea kuningatar, lehteriurut, juhlivat 90-vuotissyntymäpäiväänsä la 16.2., jolloin tulee kuluneeksi tasan 90 vuotta niiden käyttöönotosta vuonna 1929. Sen kunniaksi urut soivat koko illan, ja niitä soitetaan sekä solistisesti että säestyssoittimena. Ohjelmassa urkumusiikin lisäksi lauluesityksiä ja yhteislaulua. Soittajina mm. Elisa Ahola, Kaisa-Leena Hannikainen, Jorma Hannikainen, Henri Hersta, Paula Huju, Lasse Leppänen, Santeri Siimes, Sini Usmi.

Konserttiin voi esittää myös toivekappaleita osoitteeseen kaisa-Leena.hannikainen@evl.fi
Konserttiin on vapaaehtoinen ohjelmamaksu, jonka tuotto menee Yhteisvastuukeräykselle. Sivusalissa on myös YV-kahvila konsertin ajan. Konserttiin voi tulla ja sieltä voi lähteä omaan tahtiin, ja jos haluaa viettää pidemmän aikaa, voi ottaa oman tyynyn tai patjan mukaan pehmentämään olosuhteita.

Alkamisaika saattaa vielä muuttua, ja tarkempi aikataulu lähempänä konserttia.

Käsityökerho

Tule tekemään käsitöitä