Friendship First koulutus

Ymmärrä muslimia - ystävyys edellä.

Friendship First - kristittynä muslimeja kohdaten ja ymmärtäen. Perjantain iltapäivän, kello 16 -21 ja lauantaipäivän, kello 9 - 18.30 kestävä koulutus maahanmuuttajien ystäville ja niille, joita aihe kiinnostaa. Kouluttajana muslimien parissa pitkään työskennellyt pastori Timo Keskitalo. Mukana pastori Matti Helimäki sekä lähetyssihteeri Tuula Kankkunen. Ilmoittautuminen koulutukseen perjantai 15.2.2019 mennessä 09/34785048 Päivi Putkonen-Hegazi. Ilmoita myös erityisruokavaliosi. Kurssin hinta 40 € sisältää ruoan ja kurssimateriaalin.

Käsityökerho

Tule tekemään käsitöitä

Vihdin seurakuntatalo

Kirkonkylän lähetyspiiri

Tervetuloa lähetyspiiriin

Nummelan messuyhteisön kokous ja koulutusta

Mitä olet aina halunnut tietää messusta? Perehdymme kappalainen Laura Pentin johdolla messun osiin ja siihen, mistä ne tulevat. Halukkailla on mahdollisuus harjoitella ehtoollisen jakamista.