Hernerokkamyyjäiset

Hernerokkaa syömään!

Hernerokkamyyjäiset perinteiseen tapaan laskiaistiistaina Nummelan seurakuntakeskuksessa kello 11.00- 13.00. Rokka-ateria 5 €, (Keitto, leivät, pannukakku) Lisäksi voi ostaa kahvia ja laskiaispullia (myös kotiin). Tervetuloa syömään.
Rokkaa voi ostaa myös kotiin valmiiksi pakattuna yhden litran annoksiin, hinta 5 €.

Ojakkalan kerhotila

Pyhis

Pyhis on lasten oma sunnuntain pyhä hetki, jossa tutustutaan Taivaan Isään laulaen, leikkien askarrellen ja iloiten. Kaikki yli nelivuotiaat ovat tervetulleita mukaan itsekseen ja pienimmät lapset yhdessä vanhemman kanssa. hetki kestää n. 45 min.

Pyhis Ojakkalan kerhotilassa, os. Kenttätie 2.

Pyhis

Kauneimmat joululaulut lapsiperheille