Saara Kinnusen Sovintoon elämän kanssa -viikonloppu Riuttarannassa

Riuttarannan leirikeskus

Psykologi, kirjailija Saara Kinnusen Sovintoon hankalien tunteiden kanssa -workshop Riuttarannassa 9.-10.3.
Kurssimaksu oman seurakunnan jäseniltä 50 €, muut 100 €.
Ilmoittautuminen 1.3. mennessä Tuula Kiiskille, puh. 040-3564514.
Tervetuloa!

Sovintoon hankalien tunteiden kanssa 9-10.3.2019 Riuttaranta Vihti
Viikonlopun tavoitteena on oppia ymmärtämään tunteitamme, kohdata hankalia tunteita, kuulostella Jumalan luomissuunnitelmaa tunteittemme alueella, oppia ymmärtämään tunteitten viesti, suuntautua kohti tunne-elämän tervehtymistä ja kohti aidompaa tunne-elämää, minkä Jumala on meille alun perin tarkoittanut.

Viikonloppu tarkoitettu henkilökohtaisesta työskentelystä kiinnostuneille ja sielunhoitotyötä tekeville. Osallistuminen edellyttää kokoaikaista mukanaoloa.
Kouluttajina sosiaalipsykologi, psykoterapeutti Saara Kinnunen ja sielunhoitoterapeutti, MMM Leena Junnila
Työskentelytapoina alustukset, henkilökohtainen ja yhteisöllinen työskentely sekä rukous.
Mahdollisuus vertaistukeen ja henkilökohtaiseen esirukoukseen. Viikonlopussa mukana koulutettuja sielunhoitajia.
Aloitamme lauantaina klo 10 ja päätämme sunnuntaina klo 15
Viikonlopun hinta Vihdin seurakunnan jäseniltä 50 €, muilta 100 €
Mahdollisuus ostaa Saara Kinnusen kirjaa Sovintoon elämän kanssa ( 25 €)
Osallistujia pyydetään tekemään netissä www.tunnelukkosi.fi tunnelukkotesti. Omien tunnelukkojen tunnistaminen auttaa nopeammin oman työskentelyn alkuun.

Matalan kynnyksen aamupalaryhmä

Päihdekuntoutujille.
Nummelan seurakuntakeskuksen diakoniapäädyn Mummolassa.

Pappila - Sali Lilja

Toivonpaikka Olkkari

Toivon Paikka Olkkari pappilassa. Lounas klo 11 karjalanpaisti ja perunat. Diakoniatyöntekijä tavattavissa. Tervetuloa!

Käsityökerho

Tule tekemään käsitöitä