ANNA MULLE MAHDOLLISUUS -konsertti; Hannu Kiiski, sello ja Risto Lauriala; konsertti YV:n hyväksi

Hannu Kiiski, sello ja Risto Lauriala, piano
Mukana myös Kaisa-Leena Hannikainen, urut ja Elina Pikkuhookana, piano
Ohjelma sisältää osittain Hannu Kiiskin edeltävällä viikolla Vihdin kirkossa levyttämää musiikkia. Konsertti on osa hänen taiteilija-apurahakiertuettaan, joka huipentuu Vihdin konserttiin. "ANNA MULLE MAHDOLLISUUS" Otsikko viittaa Yhteisvastuukeräyksen kohteeseen, ja konsertin ohjelmatulot (ohjelma 10 euroa) menevät lyhentämättöminä keräykselle. Konserttiin vapaa pääsy.

Hannu Kiiski, sello ja Risto Lauriala, piano
Mukana myös Kaisa-Leena Hannikainen, urut ja Elina Pikkuhookana, piano