Perhetupa

Perhetupa on iltapäivällä kokoontuva perheiden vapaamuotoinen kohtauspaikka. Nummelassa voi ennen perhetuvan alkua osallistua Toivon paikan edulliseen lounasruokailuun.
Muuten perhetuvan sisältö on perhekerhon ja perhepesän kaltaista, rennossa ja mukavassa hengessä, perheiden toiveita kuunnellen.

Tervetuloa!

Ojakkalan kerhotila

Pyhis

Pyhis on lasten oma sunnuntain pyhä hetki, jossa tutustutaan Taivaan Isään laulaen, leikkien askarrellen ja iloiten. Kaikki yli nelivuotiaat ovat tervetulleita mukaan itsekseen ja pienimmät lapset yhdessä vanhemman kanssa. hetki kestää n. 45 min.

Pyhis Ojakkalan kerhotilassa, os. Kenttätie 2.

Pyhis

Perhepesä

Kaikille avoin perheiden kerho, seuraa ja iloista tekemistä lapsille ja aikuisille. Voit tulla oman aikataulusi mukaan, ei ennakkoilmoittautumista.