Kesämusiikkia: Häämusiikkikonsertti

Kanttorit Ulla Eho-Saario, Kaisa-Leena Hannikainen, Elina Pikkuhookana ja kesäkanttori Paula Huju soittavat rakastetuinta ja kauneinta häämusiikkia. Yhdessä lauletaan häävirsiä.
Tervetuloa omia häitään suunnittelevat tai niitä muistelevat rakkauden iltaan.
Konsertin jälkeen on tarjolla iltateetä sivusalissa, ja siellä on mahdollisuus kysellä vihkitoimitukseen liittyvistä asioista pastori Kaiju Himaselta.

Tervetuloa omia häitään suunnittelevat tai niitä muistelevat rakkauden iltaan.

Kesämusiikkia Kalle Toivio, urut

Vihtijärven kappeli

Yhteislaulutilaisuus

Kesäisiä yhteislauluja Kaisa-Leena Hannikaisen kanssa

Pianokonsertti Steffen Hartmann Hampurista

Pianisti Steffen Hartmann Hampurista soittaa uutta ja vanhaa pianomusiikkia: Johann Sebastian Bachista Torben Maiwaldiin.

Ohjelmassa Bachin, Mozartin, Beethovenin, Schubertin ja Maiwaldin teoksia. Ohjelma 10 euroa