Sankarlan kesänuortenilta

Kesän nuortenilta Sankarlassa.

Sankarlan nuortenilta tarjoaa yhdessäoloa, pelailua, iltapalaa ja hiljentymistä kesän keskiviikko-iltoihin klo 17-21.

Nutturyhmä

Tule neulomaan hyväntekeväisyyteen nuttuja, vauvan ensimmäistä lämmintä paitaa. Jokainen sairaalassa syntynyt vauva saa nutun itselleen. Nutun ohje on helppo myös aloittelijan neulottavaksi. Voit neuloa myös vauvan sukkia, myssyjä ja lapasia. Valmiit Nutut kerätään Tuuriin, josta ne toimitetaan isommassa erässä (noin 30 000 kpl) eteenpäin erikseen ilmoitettavaan ulkomaiseen synnytyssairaalaan. Tervetuloa iloiseen Nututtajien ryhmään.

Nutturyhmä

Sankarlan syyskauden avaus & Ronttiklubi

Syyskauden avaus aloittaa Sankarlan syksyn toimintakauden.