Suviyönsoitto

Suvi-illan musiikkia ennen juhannuskokon polttoa. Tilaisuudessa laulamassa ja laulattamassa Paula Pietilä, Arvo Viitaharju, Timo Saario ja Ulla Eho- Saario. Perinteisen häämarssin ja sooloesitysten lisäksi kesäisiä yhteislauluja. Tilaisuuden kesto 45minuuttia. Vapaa pääsy.

Kesämusiikkia Kalle Toivio, urut

Vihtijärven kappeli

Yhteislaulutilaisuus

Kesäisiä yhteislauluja Kaisa-Leena Hannikaisen kanssa

Pianokonsertti Steffen Hartmann Hampurista

Pianisti Steffen Hartmann Hampurista soittaa uutta ja vanhaa pianomusiikkia: Johann Sebastian Bachista Torben Maiwaldiin.

Ohjelmassa Bachin, Mozartin, Beethovenin, Schubertin ja Maiwaldin teoksia. Ohjelma 10 euroa