Kesämusiikkia: Barokkiyhtye Galantina

Barokkiyhtye Galantina Vihdin kirkossa 11.7.
Vihdissä useana kesänä vieraillut Barokkiyhtye Galantina konsertoi jälleen kesäkonserttisarjassa Vihdin kirkossa torstaina 11.7. klo 19. Barokkiyhtye Galantina on viime vuosituhannella perustettu vanhan musiikin yhtye, joka soittaa täysbarokin saksalaista, ranskalaista ja italialaista musiikkia 4 - 20 hengen vahvuisilla kokoonpanoilla. Collegium musicum -perinteen mukaisesti soittajistoon kuuluu musiikin ja muiden elämän alueiden ammattilaisia, opiskelijoita ja harrastajia. Galantina on tehnyt runsaasti yhteistyötä eri laulajien ja kuorojen kanssa kirkkomusiikissa. Suomen lisäksi Galantina on konsertoinut Saksassa ja Italiassa. Galantinan erityisosaamista on harvinaisten barokin soitinten käyttö, kokoonpanoissa on käytetty mm. chalumeau -perhettä, viola da amorea sekä paimenpilliä. Yhtye on esittänyt myös runsaasti Suomessa vähemmän tunnettujen barokkisäveltäjien ohjelmistoa (esim. Fasch, Graupner, Zelenka). Konserttien lisäksi yhtye on esiintynyt runsaasti jumalanpalveluksissa sekä yksityisissä juhlissa.
Galantinan kokoonpano Vihdin konsertissa on: Martti Peippo, huilut, Marianne Mieskolainen, viulu, Johanna Honkanen, viulu ja viola, Arto Wikla, luuttu ja Anniina Saarikko, sello. Säveltäjänimet mm. Mancini, Janitsch, Vivaldi ja Telemann. Konserttiin on vapaa pääsy, 10 euron ohjelman tuotto menee musiikkitoiminnan hyväksi - nyt käytössä myös korttimaksua varten maksupääte! Konsertin jälkeen on konserttikahvit kirkonmäellä.

Kesämusiikkia: Barokkiyhtye Galantina
Barokkiyhtye Galantina: Martti Peippo, huilut, Marianne Mieskolainen, viulu, Johanna Honkanen, viulu ja viola, Arto Wikla, luuttu, Anniina Saarikko, sello
Vapaa pääsy, ohjelma 10, kesän konserttipassi 50, voi maksaa myös kortilla
Konserttikahvit konsertin jälkeen kirkonmäellä

"Klassista sähköä", Luoman Sähkö (Fagotisti Jaakko Luoma, kitaristi Pekka Tegelman, basisti Matti Tegelman)

"Klassista sähköä", Luoman Sähkö (Fagotisti Jaakko Luoma, kitaristi Pekka Tegelman, basisti Matti Tegelman ja urkuri Hannu Hiltula)
Vapaa pääsy, ohjelma 10 euroa

Mozartin Requiemin avoin harjoitus

Wuosisatamarkkinoiden yhteydessä järjestetään Mozartin Requiemin avoin harjoitus, jota voi tulla kuuntelemaan joko koko ajaksi tai osaksi aikaa.
Requiemiin otetaan myös kuoron ulkopuolisia laulajia, jotka haluavat tätä teosta laulaa projektinomaisesti. Heille järjestetään koelaulu sopimuksen mukaan etukäteen, yhteydenotot kaisa-leena.hannikainen@evl.fi. Esitys on yhdessä Lohjana kaupunginorkesterin ja Laurentius-kuroon kanssa Tammisaaren kirkossa ti 29.10. ja Vihdin kirkossa pe 1.11. Kaikkiin harjoituksiin, joista lisätietoja Kaisa-Leenalta, ja esityksiin tulee sitoutua.

Mestaripiirros; Popin ja gospelin helmiä laulaen ja soittaen

Aino-Maria Ollikainen ystävineen: Ilkka Lipasti, Päivi Lipasti, Pekka Ojasalo ja Juha Wikström