Kesämusiikkia

Kesämusiikkia Anna Pulli-Huomo, urut
Vapaapääsy, ohjelma 10, kesän konserttipassi 50. Konserttikahvit kirkonmäellä konsertin jälkeen.

Kesämusiikkia Anna Pulli-Huomo, urut
Helsingin tuomiokirkkoseurakunnan johtava kirkkomuusikko Anna Pulli on valmistunut musiikin maisteriksi Sibelius-Akatemiasta sekä kirkkomusiikin että esittävän säveltaiteen koulutusohjelmasta opettajinaan mm. Markku Hietaharju ja Pekka Suikkanen. Hän on täydentänyt opintojaan myös professori Christophe Mantoux'n ohjauksessa Strasbourgissa ja Pariisissa.

Urkurina hän on konsertoinut soolokonsertein Suomessa, Ruotsissa, Ranskassa, Saksassa sekä Itävallassa. Hän tekee säännöllisesti yhteistyötä monien kuorojen, laulajien ja instrumentalistien kanssa. Työskennellessään Espoonlahden seurakunnan kanttorina Pulli toimi myös Espoon kirkkomusiikkiviikon 2005 taiteellisena johtajana.

Parhaillaan Anna Pulli jatkaa kirkkomusiikin opintojaan Taideyliopiston Sibelius-Akatemian DocMus-tohtorikoulussa aiheenaan ranskalainen urkumusiikki suomalaisessa jumalanpalveluksessa. Helmikuun 2018 hän työskenteli opintoihinsa liittyen Pariisissa Cité international des arts -residenssissä Suomen Kulttuurirahaston Kanneljärven Summien rahaston tuella.

Kesämusiikkia Kalle Toivio, urut

Vihtijärven kappeli