Kesämusiikkia

Kesämusiikkia Anna Pulli-Huomo, urut
Vapaapääsy, ohjelma 10, kesän konserttipassi 50. Konserttikahvit kirkonmäellä konsertin jälkeen.

Kesämusiikkia Anna Pulli-Huomo, urut
Helsingin tuomiokirkkoseurakunnan johtava kirkkomuusikko Anna Pulli on valmistunut musiikin maisteriksi Sibelius-Akatemiasta sekä kirkkomusiikin että esittävän säveltaiteen koulutusohjelmasta opettajinaan mm. Markku Hietaharju ja Pekka Suikkanen. Hän on täydentänyt opintojaan myös professori Christophe Mantoux'n ohjauksessa Strasbourgissa ja Pariisissa.

Urkurina hän on konsertoinut soolokonsertein Suomessa, Ruotsissa, Ranskassa, Saksassa sekä Itävallassa. Hän tekee säännöllisesti yhteistyötä monien kuorojen, laulajien ja instrumentalistien kanssa. Työskennellessään Espoonlahden seurakunnan kanttorina Pulli toimi myös Espoon kirkkomusiikkiviikon 2005 taiteellisena johtajana.

Parhaillaan Anna Pulli jatkaa kirkkomusiikin opintojaan Taideyliopiston Sibelius-Akatemian DocMus-tohtorikoulussa aiheenaan ranskalainen urkumusiikki suomalaisessa jumalanpalveluksessa. Helmikuun 2018 hän työskenteli opintoihinsa liittyen Pariisissa Cité international des arts -residenssissä Suomen Kulttuurirahaston Kanneljärven Summien rahaston tuella.

"Klassista sähköä", Luoman Sähkö (Fagotisti Jaakko Luoma, kitaristi Pekka Tegelman, basisti Matti Tegelman)

"Klassista sähköä", Luoman Sähkö (Fagotisti Jaakko Luoma, kitaristi Pekka Tegelman, basisti Matti Tegelman ja urkuri Hannu Hiltula)
Vapaa pääsy, ohjelma 10 euroa

Mozartin Requiemin avoin harjoitus

Wuosisatamarkkinoiden yhteydessä järjestetään Mozartin Requiemin avoin harjoitus, jota voi tulla kuuntelemaan joko koko ajaksi tai osaksi aikaa.
Requiemiin otetaan myös kuoron ulkopuolisia laulajia, jotka haluavat tätä teosta laulaa projektinomaisesti. Heille järjestetään koelaulu sopimuksen mukaan etukäteen, yhteydenotot kaisa-leena.hannikainen@evl.fi. Esitys on yhdessä Lohjana kaupunginorkesterin ja Laurentius-kuroon kanssa Tammisaaren kirkossa ti 29.10. ja Vihdin kirkossa pe 1.11. Kaikkiin harjoituksiin, joista lisätietoja Kaisa-Leenalta, ja esityksiin tulee sitoutua.

Mestaripiirros; Popin ja gospelin helmiä laulaen ja soittaen

Aino-Maria Ollikainen ystävineen: Ilkka Lipasti, Päivi Lipasti, Pekka Ojasalo ja Juha Wikström