110 v kahvitus: Janne Nummela 50 v ja Mikko Yli-Rosti 60 v

Siunauskappeli

Seurakuntapuutarhuri Janne Nummela sekä pitkäaikainen seurakuntavaikuttaja Mikko Yli-Rosti lyövät vuosikymmenensä yhteen ja tarjoavat yhteisten 110-v. syntymäpäiviensä kunniaksi kahvit Vihdin hautausmaalla. Pannu kuumana konehallilla klo 16-17. Tervetuloa!

Viime vuonna suurta suosiota nauttinut hautausmaakävely saa nyt jatkoa! Teemana tänä vuonna vihtiläiset kulttuuri- ja urheiluhenkilöt. Ohjatulle hautausmaakävelylle lähtö klo 17 kappelin edestä. Oppaana toimii Mikko, kierros kestää noin tunnin. Tapahtuma maksuton! Liity joukkoon!

Vihdin hautausmaa osoitteessa Kartanontie 51, 03400 Vihti.

Vihdin hautausmaa osoitteessa Kartanontie 51, 03400 Vihti.

Pipliaseuran raamattutyö Kiinassa

Kuulemme Kiinan Raamattutyösta

Kirkkokahvit

Pappila - Sali Lilja, 40 hlöä

Toivonpaikka Olkkari

Toivon Paikka Olkkari pappilassa. Lounas klo 11 janssoninkiusaus ja porkkanaraaste, hinta 3€. Diakoniatyöntekijä tavattavissa. Tervetuloa!