Perhepesä

Kaikille avoin perheiden kerho, seuraa ja tekemistä lapsille ja aikuisille. Voit tulla oman aikataulusi mukaan, ei ennakkoilmoittautumista.

Tervetuloa!

Tilaisuuden pitäjällä, muualla

Otalammen perhekerho

Kaikille avoin perheiden kerho Otalammen työväentalolla, seuraa ja tekemistä lapsille ja aikuisille. Voit tulla oman aikataulusi mukaan, ei ennakkoilmoittautumista.

Majataloilta

Majataloilta tarkoittaa musiikkia, puhetta Jumalasta, ihmisten tapaamista, yhdessä laulamista. Näitä niin kutsuttuja Majataloiltoja on Vihdin seurakunnassa tapana järjestää 4-5 per vuosi. Illoissa on aina jokin teema. Tällä kertaa se teema on "kohtaaminen". Tähän teemaan liittyy myös tällä kertaa ennen Majataloiltaa pidettävä workshop, jossa vetäjänä Lähetysyhdistys Kylväjän kehityspäällikkö Hanna Räsänen. Worshop klo 14-17 (ei tarvitse ilmoittautua), Majataloilta alkaen klo 18. Tervetuloa!

Ojakkalan kerhotila

Pyhis

Pyhis on lasten oma pyhä hetki, jossa tutustutaan Taivaan Isään laulaen, leikkien, askarrellen ja iloiten. Pyhis kestää n. 45 min.