Toivon Paikka Juttutupa

Juttutupa Toivon Paikassa. Aiheena: Elämän tärkeät ihmiset. Alustajana kriisikeskuksen työntekijä ja/vapaaehtoinen koulutettu tukihenkilö.

Käsityökerho

Tule tekemään käsilläsi

Kirkonkylän lähetyspiiri

Tervetuloa kirkonkylän lähetyspiiriin

Nutturyhmä

Tule neulomaan hyväntekeväisyyteen nuttuja, vauvan ensimmäistä lämmintä paitaa. Jokainen sairaalassa syntynyt vauva saa nutun itselleen. Nutun ohje on helppo myös aloittelijan neulottavaksi. Voit neuloa myös vauvan sukkia, myssyjä ja lapasia. Valmiit Nutut kerätään Tuuriin, josta ne toimitetaan isommassa erässä (noin 30 000 kpl) eteenpäin erikseen ilmoitettavaan ulkomaiseen synnytyssairaalaan. Tervetuloa iloiseen Nututtajien ryhmään.