Bach Hour -sooloviulukonsertti, Kreeta-Julia Heikkilä

BachHour - Bachin sooloviulusonaattien - ja partitojen konserttikokonaisuus Uudenmaan kivikirkoissa 2019-2020
Vapaa pääsy, ohjelma 10 euroa
Konsertti on osa Heikkilän ideoimaa BachHour - konserttisarjaa, joka toteutuu tänä syksynä kiertuemuotoisena Uudenmaan kivikirkoissa. Konsertit tarjoavat meditatiivisen, tunnin mittaisen hetken Bachin upean viulumusiikin parissa.
Kreeta-Julia Heikkilä (-86) on monipuolisena, energisenä ja dynaamisena viulistina kansain­vä­li­sesti kysytty konsert­ti­mestari, solisti ja kamarimuusikko, joka keskittyy konserttitoimintansa lisäksi kehittämään klassisen musiikin kulttuuria toimimalla mm. Helsinki Chamber Music Festivalin ja Minimalia-sarjan taiteellisena johtajana.

Hän on esiintynyt monien suomalaisten orkestereiden solistina sekä niin kamarimuusikkona kuin solistina useilla kansainvälisillä festivaaleilla Euroopan maissa, Etelä-Koreassa, Amerikassa ja Venäjällä. Lisäksi hänsoittaa TEOS pianotriossa sellisti Jaani Helanderin ja pianisti Jaan Otsin kanssa.

Heikkilällä on käytössään Suomen Kulttuu­ri­ra­haston omistama Andrea Guarneri -viulu vuodelta 1680.

Vapaa pääsy, ohjelma 10 euroa

Toivon Jyvän lähetyspuoti

Tule ostoksille

Päiväkuoro avoimet harjoitukset

Kirkkomusiikin päivä. Tervetuloa tutustumaan Päiväkuoroon ja sen harjoituksiin Nummelan srk- keskuksen seurakuntasalissa!

Kirkkomusiikin päivä, musiikkia siellä täällä

Valtakunnallista Kirkkomusiikin päivää vietetään toista kertaa maassamme. Tarkoituksena on tarjota musiikin iloa eri tavoin vähän tavallisesta poikkeavalla tavalla. Vihdissä päivä toteutuu näin:
Päiväkuoron harjoituksia voi tulla seuraamaan ja niihin osallistumaan Nummelan kirkkosaliin klo 10-11
Vihdin kirkko ja urut ovat auki, ja niitä voi tulla soittamaan tai kuuntelemaan vaikkapa lounastunnilla klo 12-14
Kasvubändi musisoi (sään salliessa) Nummelan srk-keskuksen alapihalla klo 18-
Vihdin kamarikuoro harjoittelee Mozartin Requiemia Nummelan srk-keskuksen kirkkosalissa klo 18.30-20.30, ja harjoituksia voi tulla seuraamaan vapaasti.