Bach Hour -sooloviulukonsertti, Kreeta-Julia Heikkilä

BachHour - Bachin sooloviulusonaattien - ja partitojen konserttikokonaisuus Uudenmaan kivikirkoissa 2019-2020
Vapaa pääsy, ohjelma 10 euroa
Konsertti on osa Heikkilän ideoimaa BachHour - konserttisarjaa, joka toteutuu tänä syksynä kiertuemuotoisena Uudenmaan kivikirkoissa. Konsertit tarjoavat meditatiivisen, tunnin mittaisen hetken Bachin upean viulumusiikin parissa.
Kreeta-Julia Heikkilä (-86) on monipuolisena, energisenä ja dynaamisena viulistina kansain­vä­li­sesti kysytty konsert­ti­mestari, solisti ja kamarimuusikko, joka keskittyy konserttitoimintansa lisäksi kehittämään klassisen musiikin kulttuuria toimimalla mm. Helsinki Chamber Music Festivalin ja Minimalia-sarjan taiteellisena johtajana.

Hän on esiintynyt monien suomalaisten orkestereiden solistina sekä niin kamarimuusikkona kuin solistina useilla kansainvälisillä festivaaleilla Euroopan maissa, Etelä-Koreassa, Amerikassa ja Venäjällä. Lisäksi hänsoittaa TEOS pianotriossa sellisti Jaani Helanderin ja pianisti Jaan Otsin kanssa.

Heikkilällä on käytössään Suomen Kulttuu­ri­ra­haston omistama Andrea Guarneri -viulu vuodelta 1680.

Vapaa pääsy, ohjelma 10 euroa

Toivon Jyvän lähetyspuoti