Syksyn satoa- Pirittojen kahvikonsertti

Pirittojen kahvikonsertti Syksyn satoa. Vapaa pääsy, väliajalla ja ennen konserttia kuorolaisten vanhempien järjestämä puffetti. Tervetuloa kuulemaan upeaa Piritta-kuoroa!

Ulla Eho-Saario, kuoro Piritat

Hannu Kiiskin oppilaiden joulumatinea

Ikäihmisten kauneimmat joululaulut

Päiväkuoro, Ulla Eho-Saario, Katja Nieminen

Kirkkokuoron harjoitus Vihdin kirkossa

Kirkkokuoroon ovat tervetulleita myös uudet laulajat, jotka pystyvät laulamaan moniäänistä musiikkia. Kuorossa on erinomainen ilmapiiri, harjoituksissa iloinen ja lämmin meininki. Kuorossa laulaa tällä hetkellä 8 sopraanoa, 6 alttoa, 3 tenoria ja 5 bassoa. Kuorossa annetaan jatkuvasti äänenkäytön opastusta ja koulutusta. Kirkkokuoro esiintyy Vihdin seurakunnan messuissa n. kerran kuussa, ja pitää kerran kaudessa harjoitusleiripäivän. Uusien laulajien tulee varautua pieneen laulunäytteeseen.
Tiedustelut kuoronjohtaja Kaisa-Leena Hannikainen, kaisa-leena.hannikainen@evl.fi, 0404855985.