Kirkkomusiikin päivä, musiikkia siellä täällä

Valtakunnallista Kirkkomusiikin päivää vietetään toista kertaa maassamme. Tarkoituksena on tarjota musiikin iloa eri tavoin vähän tavallisesta poikkeavalla tavalla. Vihdissä päivä toteutuu näin:
Päiväkuoron harjoituksia voi tulla seuraamaan ja niihin osallistumaan Nummelan kirkkosaliin klo 10-11
Vihdin kirkko ja urut ovat auki, ja niitä voi tulla soittamaan tai kuuntelemaan vaikkapa lounastunnilla klo 12-14
Kasvubändi musisoi (sään salliessa) Nummelan srk-keskuksen alapihalla klo 18-
Vihdin kamarikuoro harjoittelee Mozartin Requiemia Nummelan srk-keskuksen kirkkosalissa klo 18.30-20.30, ja harjoituksia voi tulla seuraamaan vapaasti.

Kasvubändi musisoi (sään salliessa) Nummelan srk-keskuksen alapihalla klo 18-

Toivon Jyvän lähetyspuoti

Tule ostoksille

Kirkkokuoron harjoitus Vihdin kirkossa

Reserviläiskuoro klo18

Kuoroon otetaan uusia laulajia 24.10 harjoituksissa Nummelan srk -keskuksen seurakuntasalissa klo18. Uudet laulajat tervetuloa silloin mukaan!