Sinivalkoisia säveliä

Sinivalkoisia säveliä juhlakonsertti "125 syytä juhlaan!" Vihdin kirkossa sunnuntaina 6.10 klo 16. Ulla-kanttori 60 vuotta, Tyttökuoro Piritat 45 vuotta, Reserviläiskuoro10 vuotta ja Päiväkuoron10- vuotta. Mukana myös 2017 perustettu Junnu-kuoro.
Esiintymässä Vihdin Reserviläiskuoro,Tyttökuoro Piritat, Päiväkuoro sekä Junnu-kuoro johtajanaan kanttori Ulla Eho- Saario, kuoroja säestää Timo Saario.
Tervetuloa! Vapaa pääsy, ei ohjelmamaksua.

Tervetuloa! Vapaa pääsy, ei ohjelmamaksua.

Toivon Jyvän lähetyspuoti

Tule ostoksille

Päiväkuoro avoimet harjoitukset

Kirkkomusiikin päivä. Tervetuloa tutustumaan Päiväkuoroon ja sen harjoituksiin Nummelan srk- keskuksen seurakuntasalissa!

Kirkkomusiikin päivä, musiikkia siellä täällä

Valtakunnallista Kirkkomusiikin päivää vietetään toista kertaa maassamme. Tarkoituksena on tarjota musiikin iloa eri tavoin vähän tavallisesta poikkeavalla tavalla. Vihdissä päivä toteutuu näin:
Päiväkuoron harjoituksia voi tulla seuraamaan ja niihin osallistumaan Nummelan kirkkosaliin klo 10-11
Vihdin kirkko ja urut ovat auki, ja niitä voi tulla soittamaan tai kuuntelemaan vaikkapa lounastunnilla klo 12-14
Kasvubändi musisoi (sään salliessa) Nummelan srk-keskuksen alapihalla klo 18-
Vihdin kamarikuoro harjoittelee Mozartin Requiemia Nummelan srk-keskuksen kirkkosalissa klo 18.30-20.30, ja harjoituksia voi tulla seuraamaan vapaasti.