Sankarlan nuortenilta

Perjantain nuortenilta on Sankarlan viikon kohokohta!

Ovet ovat auki klo 16-21.30 pelailulle, hengailulle, yhdessäololle ja hauskanpidolle. Klo 18 osallistumme yläkerran kirkkosalissa Kasvumessuun. Nuortenillasta saa ripari- ja ISKO-passimerkinnän osallistumalla Kasvumessuun ja viettämällä sen jälkeen tunnin nuortenillassa.

Käsityökerho

Tule tekemään käsilläsi

Sankarla Social

Sankarla Social on nuorten oma yhdessäolon paikka.

Nutturyhmä

Tule neulomaan hyväntekeväisyyteen nuttuja, vauvan ensimmäistä lämmintä paitaa. Jokainen sairaalassa syntynyt vauva saa nutun itselleen. Nutun ohje on helppo myös aloittelijan neulottavaksi. Voit neuloa myös vauvan sukkia, myssyjä ja lapasia. Valmiit Nutut kerätään Tuuriin, josta ne toimitetaan isommassa erässä (noin 30 000 kpl) eteenpäin erikseen ilmoitettavaan ulkomaiseen synnytyssairaalaan. Tervetuloa iloiseen Nututtajien ryhmään.