Täällä Pohjantähden alla -konsertti, Petri Laaksonen (järj. Kopun kristillinen koulu)

Kopun Koulun Ystävät Ry järjestää Petri Laaksosen konsertin. Konsertti on osa hänen Täällä Pohjantähden alla - 25- juhlakonserttikiertuetta.

Koe Vihdin kirkon ainutlaatuinen tunnelma, kun Petri Laaksonen laulaa yhdessä Kopun Koulun oppilaiden kanssa.
Liput lippu.fi, lapset 11.50, muut 25, tilaisuuden tuotolla tuetaan Kopun Koulun liikunta ja harrastetoimintaa.

Tilaisuudessa on myynnissä Petrin levyjä ja Kopun koulun Ystävien tukimyynti tuotteita, myynti käteisellä ja Mobilepayllä.
Petri Laaksosen esimmäinen soolevy, Täällä Pohjantähden alla ilmestyi neljännesvuosisata sitten syysuussa 1994. Säännöllinen päivätyö Helsinkiläisen yläasteen ja lukion musiikinopettajana sai jäädä ja monenlaiset estradit ja levytysstudiot kutsuivat nuorta säveltäjää ja laulajaa. Vuosien varrella ensilevyn ikonisesta nimikkosävelmästä onkin muodostunut yksi keskeisemmistä lauluista kuvaamaan suomalaista sielunmaisemaa. Laaksosen tunnetuimmilla euroviisusävellyksiä mm. Eläköön elämä (Sonja Lumme1985) ja Sata salamaa (Virve Rosti 1987) sekä Oot voimani mun (Anna Erikson 2000).

Täällä Pohjantähden alla -juhlakonsertin ohjelmisto koostuu Laaksosen tuotannosta 25 vuoden varrelta mm: Täällä Pohjantähden alla, Eläköön elämä, Sata salamaa, Rakastan tätä maata, Kirkas Kipinä, Oot voimani mun, Tein lasinkuultavan laulun, Meren laulua kuuntelen, In Memoriam ja Älä elämää pelkää.

Kopun koulu

Toivon Jyvän lähetyspuoti