Nummelan lähetyspiiri

Tervetuloa tutustumaan lähetystyöhön

Nummelan seurakuntakeskuksen takkahuoneessa keskustelemme ja kuulemme lähetystyöstä ympäri maailman. Mukana Matti Helimäki.

Kasvumessu

Kohti merkityksellisiä kohtaamisia -workshop, Kylväjän kehittämispäällikkö Hanna Räisänen

Workshopin aikataulu:
klo 14 "Kohtaamisten polulla", tutkimme kohtaamisen hetkeä Raamatun henkilöiden seurassa
klo 15 Kahvi
klo 15.15 "Polulla kohdatun äärellä", tunnistamme, miten yksittäiset kohtaamiset voivat rakentaa yhteisöä
klo 16.50 Päätös
klo 17.00 Yhteinen ruokailu

Workshopiin ei tarvitse ilmoittautua. Vapaa pääsy. Tervetuloa!

Majataloilta

Majataloilta tarkoittaa musiikkia, puhetta Jumalasta, ihmisten tapaamista, yhdessä laulamista. Näitä niin kutsuttuja Majataloiltoja on Vihdin seurakunnassa tapana järjestää 4-5 per vuosi. Illoissa on aina jokin teema. Tällä kertaa se teema on "kohtaaminen". Tähän teemaan liittyy myös tällä kertaa ennen Majataloiltaa pidettävä workshop, jossa vetäjänä Lähetysyhdistys Kylväjän kehityspäällikkö Hanna Räsänen. Worshop klo 14-17 (ei tarvitse ilmoittautua), Majataloilta alkaen klo 18. Tervetuloa!