Majataloilta

Majataloilta tarkoittaa musiikkia, puhetta Jumalasta, ihmisten tapaamista, yhdessä laulamista. Näitä niin kutsuttuja Majataloiltoja on Vihdin seurakunnassa tapana järjestää 4-5 per vuosi. Illoissa on aina jokin teema. Tällä kertaa se teema on "kohtaaminen". Tähän teemaan liittyy myös tällä kertaa ennen Majataloiltaa pidettävä workshop, jossa vetäjänä Lähetysyhdistys Kylväjän kehityspäällikkö Hanna Räsänen. Worshop klo 14-17 (ei tarvitse ilmoittautua), Majataloilta alkaen klo 18. Tervetuloa!

Majatalon aikana lapsille puuhaa kerhohuoneessa | Perheen pienimmille puuhanurkka kirkkosalissa | Kirjapöytä |
Kolehti Viron kirkon nuorisotyölle | Vapaa pääsy

Yhteiskristillinen ilta, kristittyjen ykseyden rukouspäivä

Pyhis

Pyhis on lasten oma pyhä hetki, jossa tutustutaan Taivaan Isään laulaen , leikkien, askarrellen ja iloiten.Kaikki yli nelivuotiaat lapset ovat tervetulleita mukaan ja pienimmät lapset aikuisen kanssa. Pyhis kestää n. 45mim.

Pappila - Sali Lilja

Pappilan veisuut

Pappilan veisuut ja kahvit (os. Niuhalanraitti 6c, keltainen puurakennus Vihdin srk-talon takana olevan mäen päällä)
Veisuissa lauletaan ja opetellaan Siionin virsiä, joka on körttiläisten eli herännäisten veisukirja ja hartaudenharjoituksen ydin.
Mukana veisaamassa pastori Kaiju Himanen