Nutturyhmä

Tule neulomaan hyväntekeväisyyteen nuttuja, vauvan ensimmäistä lämmintä paitaa. Jokainen sairaalassa syntynyt vauva saa nutun itselleen. Nutun ohje on helppo myös aloittelijan neulottavaksi. Voit neuloa myös vauvan sukkia, myssyjä ja lapasia. Valmiit Nutut kerätään Tuuriin, josta ne toimitetaan isommassa erässä (noin 30 000 kpl) eteenpäin erikseen ilmoitettavaan ulkomaiseen synnytyssairaalaan. Tervetuloa iloiseen Nututtajien ryhmään.

Nututtajat toimivat omatoimisesti.

Kauneimmat joululaulut lapsiperheille

Elina Pikkuhookana, Antti Hirsto

Kauneimmat joululaulut

Kauneimmat joululaulut Vihdin kirkossa klo 18. Tilaisuudessa laulaa Nummelan Naiskuoro johtajanaan Inkeri Aittola. Kolmas adventti on se alkuperäinen joululaulu sunnuntai, mistä suositut joululaulutilaisuudet käynnistyivät. Tule laulamaan joulumieltä itsellesi. Tilaisuudessa kanttorina Ulla Eho-Saario. Tervetuloa!

De vackraste julsångerna

De vackraste julsångerna,