Bible and breakfast

Rentoa jutustelua päivän tekstistä aamukahvin kanssa Nummelan srk-keskuksen päiväkerhotiloissa.

Lapsille vieressä leikkihuone.
Lisätietoa antaa Päivi Rajakari osoitteessa rajakaripaivi(at)hotmail.com.

Tilaisuuden pitäjällä, muualla

Otalammen perhekerho

Kaikille avoin perheiden kerho Otalammen työväentalolla, seuraa ja tekemistä lapsille ja aikuisille. Voit tulla oman aikataulusi mukaan, ei ennakkoilmoittautumista.

Ojakkalan kerhotila

Pyhis

Pyhis on lasten oma pyhä hetki, jossa tutustutaan Taivaan Isään laulaen, leikkien, askarrellen ja iloiten. Pyhis kestää n. 45 min.

Pyhis

Pyhis on lasten oma pyhä hetki, jossa tutustutaan Taivaan Isään laulaen , leikkien, askarrellen ja iloiten.Kaikki yli nelivuotiaat lapset ovat tervetulleita mukaan ja pienimmät lapset aikuisen kanssa. Pyhis kestää n. 45mim.