Pienten lasten joululaulut

ma 2.12. kello 18.00

Nummelan seurakuntakeskus

Erityisesti pienten lasten perheille suunnattu joululaulutilaisuus.
Alle 3 -vuotiaiden alsten lapsiperheille suunnattu joululaulutilaisuus, missä esitetään perheiden voimin joululauluja ja -leikkejä. Tilaisuudessa lauletaan myös joululauluja yhdessä. Tilaisuus ei liity Kauneimmat joululaulut tilaisuuksiin eikä siellä kerätä kolehtia.

Erityisesti pienten lasten perheille suunnattu joululaulutilaisuus.
Alle 3 -vuotiaiden alsten lapsiperheille suunnattu joululaulutilaisuus, missä esitetään lapsiperheiden voimin joululauluja ja -leikkejä. Tilaisuudessa lauletaan myös joululauluja yhdessä. Tilaisuus ei liity Kauneimmat joululaulut tilaisuuksiin eikä siellä kerätä kolehtia. Tilaisuuden kesto n.40 minuuttia.


Katso myös

su 19.1. klo 12.00 -13.00

Nummelan seurakuntakeskus

Pyhis

Pyhis on lasten oma pyhä hetki, jossa tutustutaan Taivaan Isään laulaen , leikkien, askarrellen ja iloiten.Kaikki yli nelivuotiaat lapset ovat tervetulleita mukaan ja pienimmät lapset aikuisen kanssa. Pyhis kestää n. 45mim.
su 19.1. klo 17.00

Pappila - Sali Lilja

Pappilan veisuut

Pappilan veisuut ja kahvit (os. Niuhalanraitti 6c, keltainen puurakennus Vihdin srk-talon takana olevan mäen päällä)
Veisuissa lauletaan ja opetellaan Siionin virsiä, joka on körttiläisten eli herännäisten veisukirja ja hartaudenharjoituksen ydin.
Mukana veisaamassa pastori Kaiju Himanen
ma 20.1. klo 11.00

Pappila - Sali Lilja

Toivon Paikka Olkkari

Toivon Paikka Olkkari pappilassa. Lounas klo 11 kinkkukiusaus ja porkkanaraaste, hinta 3€. Diakoniatyöntekijä tavattavissa.

Tervetuloa!