Pienten lasten joululaulut

Erityisesti pienten lasten perheille suunnattu joululaulutilaisuus.
Alle 3 -vuotiaiden alsten lapsiperheille suunnattu joululaulutilaisuus, missä esitetään perheiden voimin joululauluja ja -leikkejä. Tilaisuudessa lauletaan myös joululauluja yhdessä. Tilaisuus ei liity Kauneimmat joululaulut tilaisuuksiin eikä siellä kerätä kolehtia.

Erityisesti pienten lasten perheille suunnattu joululaulutilaisuus.
Alle 3 -vuotiaiden alsten lapsiperheille suunnattu joululaulutilaisuus, missä esitetään lapsiperheiden voimin joululauluja ja -leikkejä. Tilaisuudessa lauletaan myös joululauluja yhdessä. Tilaisuus ei liity Kauneimmat joululaulut tilaisuuksiin eikä siellä kerätä kolehtia. Tilaisuuden kesto n.40 minuuttia.

Pyhis

Pyhis on lasten oma pyhä hetki, jossa tutustutaan Taivaan Isään laulaen , leikkien, askarrellen ja iloiten.Kaikki yli nelivuotiaat lapset ovat tervetulleita mukaan ja pienimmät lapset aikuisen kanssa. Pyhis kestää n. 45mim.

Pappila - Sali Lilja

Pappilan veisuut

Pappilan veisuut ja kahvit (os. Niuhalanraitti 6c, keltainen puurakennus Vihdin srk-talon takana olevan mäen päällä)
Veisuissa lauletaan ja opetellaan Siionin virsiä, joka on körttiläisten eli herännäisten veisukirja ja hartaudenharjoituksen ydin.
Mukana veisaamassa pastori Kaiju Himanen

Pappila - Sali Lilja

Toivon Paikka Olkkari

Toivon Paikka Olkkari pappilassa. Lounas klo 11 kinkkukiusaus ja porkkanaraaste, hinta 3€. Diakoniatyöntekijä tavattavissa.

Tervetuloa!