Käsityökerho

Osallistumme kirkonkylän lähetyspiirin joulujuhlaan.

Käsityökerho tekee Toivon Jyvään ja myyjäisiin tuotteita. Teemme myös pieniä korjaustöitä edullisesti. Tule mukaan tekemään, tule tutustumaan, tuo korjattavaa. Kokoonnumme joka tiistai takkahuoneessa kello 10 - 14.00. 3.12 osallistumme kirkonkylän lähetyspiirin joulujuhlaan Vihdin kirkossa. Kuljemme seurakunnan autolla ja yhteiskyydissä.

Käsityökerho

Tule käsityökerhoon

Nummelan messuyhteisön kokous

Tervetuloa keskustelemaan Nummelan messuista.

Nutturyhmä

Tule neulomaan hyväntekeväisyyteen nuttuja, vauvan ensimmäistä lämmintä paitaa. Jokainen sairaalassa syntynyt vauva saa nutun itselleen. Nutun ohje on helppo myös aloittelijan neulottavaksi. Voit neuloa myös vauvan sukkia, myssyjä ja lapasia. Valmiit Nutut kerätään Tuuriin, josta ne toimitetaan isommassa erässä (noin 30 000 kpl) eteenpäin erikseen ilmoitettavaan ulkomaiseen synnytyssairaalaan. Tervetuloa iloiseen Nututtajien ryhmään.