liput 28 € ticketmaster.fi

liput 28 € ticketmaster.fi
Tiedustelut tapahtumajärjestäjältä miika@puistolive.fi

Kirkkokuoron harjoitus Nummelassa

on perinteikäs, mutta varsin virkeä ja uudistushaluinen 3-4 -äänistä monentyylistä kirkkomusiikkia gregoriaanisesta gospeliin laulava innostunut joukko. Kirkkokuoro harjoittelee keskiviikkoisin klo 18.30-20.15 vuoroviikoin Nummelan srk-keskuksessa ja Vihdin kirkossa, tarkemmat tiedot tapahtumakalenterissa.
Uudet laulajat ovat tervetulleita! Kuoroa johtaa kanttori Kaisa-Leena Hannikainen, johon kuoroon pyrkivien tulee ottaa yhteyttä: kaisa-leena.hannikainen(at)evl.fi, p. 040 4855985

Päiväkuoro klo10

Tervetuloa mukaan laulamaan. Päiväkuorossa laulaa reilut kolmekymmentä kuorolaista, joten et joudu laulamaan yksin. Ohjelmisto on nuorekasta, laulaessasi kanssamme varmasti piristyt. Tule katsomaan ja tutustumaan toimintaamme!

ReKuoro

Tule Reserviläiskuoron toimintaan mukaan. Alamme harjoitella Talvisodan päättymisen 80 -vuotis juhlaa sekä syksyn Sinivalkoisia säveliä varten. Mukavia musiikillisia haasteita luvassa.