Christmas With Elvis Presley Songsi, Victor Trevino, Elviksen joululauluja

Christmas With Elvis Presley Songs on Elvis Presley'n esittämään joulumusiikkiin perustuva kirkkokonsertti. Solistina konsertissa esiintyy yhdysvaltalainen Victor Trevino Jr, jota säestää pianisti ja kitaristi.
Victor Trevino on maailmallakin hyvin arvostettu Elviksen tributoija. Konsertti on tarkoitettu joulunajan hiljentymiseen, konsertissa soitetaan Elviksen kauneimpia joululauluja sekä hartaita balladeja.
Liput 25 euroa ticketmaster, lippu.fi, ovelta 30€. a
Tiedustelut konsertin järjestäjältä RH-Entertainment Riki Huhtala riki@huhta.la

Liput 25 euroa ticketmaster, lippu.fi, ovelta 30€.
Tiedustelut konsertin järjestäjältä RH-Entertainment Riki Huhtala riki@huhta.la

Toivon Jyvän lähetyspuoti

Tule ostoksille

Kirkkokuoron harjoitus Vihdin kirkossa

Päiväkuoro

Päiväkuoron harjoitukset Nummelan kirkkosalissa. Tule mukaan laulamaan!