Hiiden Laulun joulukonsertti, johtaa Aino-Maria Ollikainen

Hiiden Laulun joulukonsertti
Pe 13.12. klo 19 Vihdin kirkossa
Kuoron omat solistit, Ilkka Lipasti ja pianistina Lasse Leppänen, johtaa Aino-Maria Ollikainen

Hiiden Laulu tuo jälleen joulun ilosanomaa perinteisessä joulukonsertissaan iloisin ja hartain sävelin. Luvassa on kauneimpia joululauluja, uusin, raikkain sovituksin, rytmikästä gospelia sekä myös uudempia joululauluja. Mukana on kuoron omia solisteja sekä nuori, vihtiläinen laulajalupaus Ilkka Lipasti. Pianistina Lasse Leppänen.
Vapaa pääsy, ohjelma 10€

Hiiden Laulun joulukonsertti