Kauneimmat joululaulut Vihtijärvellä

Vihtijärven kappeli

Kauneimmat joululaulut Vihtijärvellä; Vihtijärven kappelikuoro Bernice Brummerin johdolla, Kaisa-Leena Hannikainen ja Laura Pentti

Netta Skogin Joulukonsertti

Joulukonsertti Netta Skog - Christmas Time II
vapaa pääsy, vapaaehtoinen ohjelmamaksu 10 euroa
Tiedustelut info@nettaskog.com

Viime vuonna alkunsa saaneen Christmas Time - joulukiertueen toinen osa. Mukana tuttuja ja niitä tuntemattomiakin joululauluja digiharmonikalla ja laululla säestettynä. Sovitukset tehty nimen omaan vain digiharmonikalle.

Kauneimmat joululaulut lapsiperheille

Elina Pikkuhookana, Antti Hirsto

Kauneimmat joululaulut

Kauneimmat joululaulut Vihdin kirkossa klo 18. Tilaisuudessa laulaa Nummelan Naiskuoro johtajanaan Inkeri Aittola. Kolmas adventti on se alkuperäinen joululaulu sunnuntai, mistä suositut joululaulutilaisuudet käynnistyivät. Tule laulamaan joulumieltä itsellesi. Tilaisuudessa kanttorina Ulla Eho-Saario. Tervetuloa!