Joulukonsertti: Jesse Kaikuranta

Liput ennakkoon Tiketistä 22,50€ (sis. palvelumaksu) Ovelta 25,00€ (tuntia ennen konserttia)
Tiedustelut Roope Rantala, Dex Viihde Oy, roope.rantala@dexviihde.fi (ei kirkkoherranvirastosta!)

Tunteiden tulkki, Jesse Kaikuranta lähtee joulukuussa 2019 koko Suomen kattavalle joulukonserttikiertueelle. Kiertue alkaa Vaasasta 3. joulukuuta ja päättyy Haminaan 22. joulukuuta. Konserteissa kuullaan muun muassa "Maa on niin kaunis", "Tuikkikaa oi joulun tähtöset" ja "Walking in the air".

"Minusta on upeaa päästä esiintymään kirkkoihin! Olen aina pitänyt kirkkoja inspiroivana ja kunnioitettavana ympäristönä joululaulujen esittämiselle. Nyt pääsen pitkästä aikaa laulamaan itselleni rakkaimpia joululauluja kitaristi Peter Engbergin säestyksellä." Jesse iloitsee.