Ikäihmisten kauneimmat joululaulut

Koululuokat, päiväkotiryhmät tervetuloa mukaan laulamaan! Joululaulutilaisuuteen saa osallistua kaiken ikäiset lauluhaluiset ihmiset vauvasta vaariin.Tilaisuuden kesto 50 minuuttia, joten joululaulut on helppo sijoittaa muun päivän ohjelman lomaan. Tule mukaan laulamaan joulumieltä itsellesi! Mukana Päiväkuoro, Arvo Viitaharju sekä kanttori Ulla Eho-Saario.

Bussikuljetus Nummelasta: Linjaportti klo 13, Kaarikeskus klo 13.15. Invataksit tilataan itse, seurakunta huolehtii maksusta.