Kauneimmat joululaulut messu

Pyhäpäivä: 4. adventtisunnuntai, Pyhäpäivän aihe: Herran syntymä on lähellä, Vihdin kirkko - Kirkkosali, Liturgi/Selebrantti: Tinja Lammila, Saarnaaja: Jari Hiekkanen, Kanttori: Ulla Eho-Saario, Virret: Kauneimmat joululaulut messussa liturgiset osatkin lauletaan joululaulujen sävelillä. Virsien sijasta käytämme Kauneimmat joululaulut vihkon lauluja. Jouluinen messu tuo hyvää mieltä. Tule mukaan! Messun päälle kirkkokahvit.

Pyhäpäivä: 4. adventtisunnuntai, Pyhäpäivän aihe: Herran syntymä on lähellä, Vihdin kirkko - Kirkkosali, Liturgi/Selebrantti: Tinja Lammila, Saarnaaja: Jari Hiekkanen, Kanttori: Ulla Eho-Saario, Musiikkiryhmä: Isla ja Adele Vartiainen, Virret: Kauneimmat joululaulut messussa liturgiset osatkin lauletaan joululaulujen sävelillä. Virsien sijasta käytämme Kauneimmat joululaulut vihkon lauluja. Jouluinen messu tuo hyvää mieltä. Tule mukaan!

Messu, rippikoulupyhä

Messu, rippikoulupyhä