Junnu- kuoro

Tule laulamaan Junnukuoroon!

Tule mukaan laulamaan Junnu -kuoroon!

Piritat- kuoro on yli 40-vuoden ajan Vihdin seurakunnan yhteydessä toiminut tyttökuoro. Kuoron toimintaan kuuluu harjoitusten ja esiintymisten lisäksi kuoroleirejä, kuoro on tehnyt paljon myös erilaisia retkiä kotimaassa ja esiintymismatkoja ulkomaille, mm. Skotlantiin, Unkariin ja Puolaan
Piritat- kuorossa laulaa tällä hetkellä kolmisenkymmentä neitokaista.

Kuorolauluun valmentava Junnu -kuoro aloittaa keskiviikkona 15.1 Nummelan seurakuntakeskuksen kirkkosalissa klo 16:30- 17:15 välisenä aikana. Aloittavaan ryhmään kutsutaan kaikkia kuorotoiminnasta kiinnostuneita. Uusi junnuryhmä soveltuu parhaiten juuri eka- tokaluokkalaisille.

Tule mukaan aloittamaan uusi, kiva harrastus. Kuoroharrastus on ilmainen. Nähdään iloisissa lauluharkoissa!
Kuorotoiminnasta voi tiedustella Ulla Eho-Saariolta 040 7474600 tai s-postitse ulla.eho-saario@evl.fi. Harjoituksiin voi tulla ilman ennakkoilmoittautumista. Kuorolaisten vanhemmat ovat myös tervetulleita ensimmäisiin harjoituksiin kuulemaan toiminnastamme.