Kirjoja & Kirjailijoita

Kirjailijavieraana Kai Sadinmaa. Käsittelyssä Sadinmaan uusin kirja "Kuolleiden kirja" (Into 2019), jossa Kai kertoo siitä kuinka hän käveli Suomen suurimman hautausmaan halki ja oppi kaiken elämästä, hautaamisesta, rakkaudenkaipuusta ja puista. Mukana debatoimassa seurakuntapuutarhuri Janne Nummela. Avoin keskustelutilaisuus, jossa mahdollisuus osallistua tai kuunnella. Moderoimassa Outi Hänninen. Tervetuloa! Tilaisuus alkaa Toivon messun jälkeen kirkkosalissa, noin klo 18.45.

Kirjoja ja kirjailijoita on keskustelusarja, joka kokoaa lukijat ja tekstin tuottajat yhteen.
Muita kirjallisuustilaisuuksia seuraavina päivinä:

Ke 29.1. Jobin kirja Vanhasta testamentista, mukana nuorisotyöntekijä Tuomas Tulenheimo.

Ke 12.2. Marcus J. Borg: Kristinuskon sydän, uudelleenlöydetty usko. Mukana kirjaan suomenkielisen esipuheen kirjoittanut emerituspiispa Wille Riekkinen.

Ke 26.2. Johanneksen evankeliumi Uudesta testamentista. Mukana pastori Matti Helimäki.

Ke 11.3. Me jouduimme sotaan - viimeiset veteraanit kertovat: 20 kohtaloa Talvisodasta, Jatkosodasta ja Lapin sodasta. Mukana kirjan tekijä Simo Holopainen, keskustelemassa myös kirkkoherra Pekka Valkeapää.

Kaikkia kirjoja myynnissä tai lainattavissa Nummelan seurakuntakeskuksella. 20e kirjamaksu käteisenä vahtimestareille tai Mobilepaylla Outille 0405958651. Varaukset Outin kautta outi.hanninen@evl.fi