Pirittojen harjoitukset ja munkit

Tule Piritat kuoron toimintaan mukaan. Tervetuloa tutustumaan harjoituksiimme!

Tule Piritat kuoron toimintaan mukaan. Kuoro on suunnattu 10- 14 -vuotiaille tytöille. Tervetuloa tutustumaan harjoituksiimme!

Kirkkokuoron harjoitus kirkossa

on perinteikäs, mutta varsin virkeä ja uudistushaluinen 3-4 -äänistä monentyylistä kirkkomusiikkia gregoriaanisesta gospeliin laulava innostunut joukko. Kirkkokuoro harjoittelee keskiviikkoisin klo 18.30-20.15 vuoroviikoin Nummelan srk-keskuksessa ja Vihdin kirkossa, tarkemmat tiedot tapahtumakalenterissa.
Uudet laulajat ovat tervetulleita! Kuoroa johtaa kanttori Kaisa-Leena Hannikainen, johon kuoroon pyrkivien tulee ottaa yhteyttä: kaisa-leena.hannikainen(at)evl.fi, p. 040 4855985

Päiväkuoro

Päiväkuoron harjoitukset Nummelan kirkkosalissa. Tervetuloa mukaan laulamaan!

Kirkkokuoron harjoitus Nummelassa