Messu

Pyhäpäivä: 2. sunnuntai loppiaisesta, Pyhän Henrikin muistopäivä, Pyhäpäivän aihe: Jeesus ilmaisee jumalallisen voimansa, Nummelan srkkeskus - Kirkkosali, Liturgi/Selebrantti: Outi Hänninen, Saarnaaja: Pekka Valkeapää, Kanttori: Kaisa-Leena Hannikainen, Musiikkiryhmä: Hannu Kiiski, sello,
Alkuvirsi 340
Kiitosvirsi 726
Päivän virsi 199
Uhrivirsi 949
Ehtoollisvirret 959, 958
Ylistysvirsi 345
Virren 949 "Kirkko olkoon niin kuin puu" säveltäjä ja sanoittaja Pablo Sosa on kuollut viime viikolla. Sosaa kutsutaan yhdeksi ekumeenisen liikkeen isoisistä. Ja totta on, että hänen musiikkinsa on muokannut kristittyjen ykseysliikettä jo monen sukupolven ajan. Kuten virressä 949, Sosan muissakin sanoituksissa kirkko on kaikkien kristittyjen monenkirjava yhteisö, ja samalla kaikille turvallinen koti, ilon ja lohdutuksen paikka. Levätköön ja iloitkoon rauhassa ja riemussa Pablo Sosa, Kristuksen kirkon palvelija."

Raamattu- ja rukouspiiri

Toivoa Naisille maailmalla