Kirjoja & Kirjailijoita

Kirjoja & Kirjailijoita -sarjassa käsittelyssä Vanhan testamentin Jobin kirja. Mukana keskustelemassa ja ajatuksia sparraamassa nuorisotyönohjaaja Tuomas Tulenheimo. Tilaisuus alkaa kirkkosalissa Toivon messun jälkeen. Tervetuloa keskustelemaan, kuulemaan, paikalle!

Kirjoja ja kirjailijoita on keskustelusarja, joka kokoaa lukijat ja tekstin tuottajat yhteen.
Muita tulevia kirjallisuustilaisuuksia seuraavina keskiviikkoina Nummelan kirkkosalissa Toivon messun jälkeen noin klo 18.45:

Ke 12.2. Marcus J. Borg: Kristinuskon sydän, uudelleenlöydetty usko. Mukana kirjaan suomenkielisen esipuheen kirjoittanut emerituspiispa Wille Riekkinen.

Ke 26.2. Johanneksen evankeliumi Uudesta testamentista. Mukana pastori Matti Helimäki.

Ke 11.3. Me jouduimme sotaan - viimeiset veteraanit kertovat: 20 kohtaloa Talvisodasta, Jatkosodasta ja Lapin sodasta. Mukana kirjan tekijä Simo Holopainen, keskustelemassa myös kirkkoherra Pekka Valkeapää.

Kaikkia kirjoja myynnissä tai lainattavissa Nummelan seurakuntakeskuksella. 20e kirjamaksu käteisenä vahtimestareille tai Mobilepaylla Outille 0405958651. Varaukset Outin kautta outi.hanninen@evl.fi

Toivon Jyvän käsityökerho

Tule tutustumaan Toivon Jyvään

Toivon Paikka