Toivon Jyvän käsityökerho

Tule tutustumaan Toivon Jyvään

Toivon Jyvän lähetysputiikki on auki keskiviikkoisin kello 15 -17.30, tule tekemään ostoksia. Teemme myös tilauksesta pieniä korjauksia. Tiedustelut Tuula Kankkunen 0400-219997

Kultaiseniän kerho Nummelan seurakuntakeskuksessa

Tervetuloa Nummelan kultaiseniän kerhoon. Ohjelmassa kahvittelua, jutustelua. Mukana pastori Matti Helimäki

Pappila - Sali Lilja

Nutturyhmä

Tule neulomaan hyväntekeväisyyteen nuttuja, vauvan ensimmäistä lämmintä paitaa. Jokainen sairaalassa syntynyt vauva saa nutun itselleen. Nutun ohje on helppo myös aloittelijan neulottavaksi. Voit neuloa myös vauvan sukkia, myssyjä ja lapasia. Valmiit Nutut kerätään Tuuriin, josta ne toimitetaan isommassa erässä (noin 30 000 kpl) eteenpäin erikseen ilmoitettavaan ulkomaiseen synnytyssairaalaan. Tervetuloa iloiseen Nututtajien ryhmään.

Toivon Jyvän käsityökerho

Tule tutustumaan Toivon Jyvään