Urut 90 -urkumaraton II YV-keräyksen hyväksi

Yhteisvastuun hyväksi vapaaehtoinen maksu, YV-kahvila

Urkurit: Kaisa-Leena Hannikainen, Paula Huju, Lasse Leppänen ja Elina Pikkuhookana

Klo 16 lapsille ja lapsenmielisille
Klo 17 kevyesti rytmi- ja popmusiikin tahtiin
klo 18 urkumusiikin helmet "Top 10"

Joka osiossa soitetaan mahdollisuuksien mukaan kuulijoiden toiveita, joita voi esittää kaisa-leena.hannikainen@evl.fi. Osioiden väleissä ja konsertin jälkeen on myös mahdollisuus tutustua urkuihin.
Yhteisvastuukahvila on avoinna konsertin ajan kirkon sivusalissa. Kaikenlainen häiritsemätön liikkuminen, omalla tyynyllä tai patjalla makoilu, neulominen, lukeminen, ym. on sallittua, suorastaan toivottavaa.

Yhteisvastuun hyväksi vapaaehtoinen maksu, YV-kahvila

klo 16 lapsille ja lapsenmielisille
klo 17 kevyesti rytmi- ja popmusiikin tahtiin
klo 18 urkumusiikin helmet "Top 10"

Ojakkalan kerhotila

Perhekerho

Kaikille avoin perheiden kerho, seuraa ja tekemistä lapsille ja aikuisille. Voit tulla oman aikataulusi mukaan, ei ennakkoilmoittautumista.

Pappila - Sali Lilja