Kirjoja & Kirjailijoita

"Mikä on kristinuskon sydän? Mikä on kaikkein tärkeintä kristinuskossa ja kristittynä elämisessä?"

Käsittelyssä Marcus J. Borgin Kristinuskon sydän - uudelleenlöydetty usko. Mukana kirjaan suomenkielisen esipuheen kirjoittanut emerituspiispa Wille Riekkinen. Avoin keskustelutilaisuus, jossa mahdollisuus osallistua tai kuunnella. Moderoimassa Outi Hänninen. Tervetuloa! Tilaisuus alkaa Toivon messun jälkeen kirkkosalissa, noin klo 18.45. Pystykahvit messun ja puhetilaisuuden välissä seuriksen aulassa.

Kirja myynnissä tai lainattavissa Nummelan seurakuntakeskuksella. 20e kirjamaksu käteisenä vahtimestareille tai Mobilepaylla Outille 0405958651. Varaukset Outin kautta outi.hanninen@evl.fi

Käsittelyssä Marcus J. Borgin Kristinuskon sydän - uudelleenlöydetty usko. Mukana kirjaan suomenkielisen esipuheen kirjoittanut emerituspiispa Wille Riekkinen (kuvassa). Avoin keskustelutilaisuus, jossa mahdollisuus osallistua tai kuunnella. Moderoimassa Outi Hänninen. Tervetuloa! Tilaisuus alkaa Toivon messun jälkeen kirkkosalissa, noin klo 18.45. Pystykahvit messun ja puhetilaisuuden välissä seuriksen aulassa.