Virsimuskari

Virsimuskari on tarkoitettu vauvoille ja lähiaikuiselle vauvan kanssa. Virsimuskarissa lauletaan, kuunnellaan, soitetaan, lorutellaan, liikutaan, leikitään - virren kanssa! Virsi ja virsimuskari liikkuu erityisesti kirkkotilassa, jossa tutkimme ja ihmettelemme kirkkotilan luomia mahdollisuuksia.

Kokoontumiset ovat viitenä peräkkäisenä torstaina, 27.2., 5.3., 12.3., 19.3. ja 26.3. Kirkkotilassa pidetyn muskarihetken jälkeen on kirkon sivusalissa kahvitteluhetki. Virsimuskarin vetäjinä toimivat kanttori Kaisa-Leena Hannikainen ja lastenohjaaja Jaana Turman. Ilmoittautumiset ja tiedustelut kaisa-leena.hannikainen@evl.fi, 0404855985

Kokoontumiset ovat viitenä peräkkäisenä torstaina, 27.2., 5.3., 12.3., 19.3. ja 26.3. Kirkkotilassa pidetyn muskarihetken jälkeen on kirkon sivusalissa kahvitteluhetki. Virsimuskarin vetäjinä toimivat kanttori Kaisa-Leena Hannikainen ja lastenohjaaja Jaana Turman. Virsimuskari on maksuton. Ilmoittautumiset ja tiedustelut kaisa-leena.hannikainen@evl.fi, 0404855985

Ojakkalan kerhotila

Pyhis

Pyhis on lasten oma pyhä hetki, jossa tutustutaan Taivaan Isään laulaen, leikkien, askarrellen ja iloiten. Pyhis kestää n. 45 min.

Pyhis

Pyhis on lasten oma pyhä hetki, jossa tutustutaan Taivaan Isään laulaen , leikkien, askarrellen ja iloiten.Kaikki yli nelivuotiaat lapset ovat tervetulleita mukaan ja pienimmät lapset aikuisen kanssa. Pyhis kestää n. 45mim.

Pappila - Sali Lilja, 40 hlöä

Toivonpaikka Olkkari

Toivon Paikka Olkkari pappilassa. Lounas klo 11 Kalakeitto, hinta 3€. Diakoniatyöntekijä tavattavissa. Tervetuloa!