Virsimuskari

Virsimuskari on tarkoitettu vauvoille ja lähiaikuiselle vauvan kanssa. Virsimuskarissa lauletaan, kuunnellaan, soitetaan, lorutellaan, liikutaan, leikitään - virren kanssa! Virsi ja virsimuskari liikkuu erityisesti kirkkotilassa, jossa tutkimme ja ihmettelemme kirkkotilan luomia mahdollisuuksia.

Kokoontumiset ovat viitenä peräkkäisenä torstaina, 27.2., 5.3., 12.3., 19.3. ja 26.3. Kirkkotilassa pidetyn muskarihetken jälkeen on kirkon sivusalissa kahvitteluhetki. Virsimuskarin vetäjinä toimivat kanttori Kaisa-Leena Hannikainen ja lastenohjaaja Jaana Turman. Ilmoittautumiset ja tiedustelut kaisa-leena.hannikainen@evl.fi, 0404855985

Kokoontumiset ovat viitenä peräkkäisenä torstaina, 27.2., 5.3., 12.3., 19.3. ja 26.3. Kirkkotilassa pidetyn muskarihetken jälkeen on kirkon sivusalissa kahvitteluhetki. Virsimuskarin vetäjinä toimivat kanttori Kaisa-Leena Hannikainen ja lastenohjaaja Jaana Turman. Virsimuskari on maksuton. Ilmoittautumiset ja tiedustelut kaisa-leena.hannikainen@evl.fi, 0404855985

Urkukonsertti "Surusta toivoon"; Tomi Satomaa

Urkutaiteilija Tomi Satomaa soittaa mm. Olli Kortekankaan, Arvo Pärtin ja Franz Lisztin urkumusiikkia. Vaikka konsertin teemana kuolema, nousee päällimmäiseksi ennen kaikkea sen taakse kätkeytyvä riemu. Ohjelma 10 euroa, vapaa pääsy.

Pappila - Sali Lilja, 40 hlöä

Toivonpaikka Olkkari

Toivon Paikka Olkkari pappilassa. Lounas klo 11 Lohikiusaus, hinta 3€. Diakoniatyöntekijä tavattavissa. Tervetuloa!

Perhekerho

Kaikille avoin perheiden kerho, seuraa ja tekemistä lapsille ja aikuisille. Voit tulla oman aikataulusi mukaan, ei ennakkoilmoittautumista.