Virsimuskari

Virsimuskari on tarkoitettu vauvoille ja lähiaikuiselle vauvan kanssa. Virsimuskarissa lauletaan, kuunnellaan, soitetaan, lorutellaan, liikutaan, leikitään - virren kanssa! Virsi ja virsimuskari liikkuu erityisesti kirkkotilassa, jossa tutkimme ja ihmettelemme kirkkotilan luomia mahdollisuuksia.

Kokoontumiset ovat viitenä peräkkäisenä torstaina, 27.2., 5.3., 12.3., 19.3. ja 26.3. Kirkkotilassa pidetyn muskarihetken jälkeen on kirkon sivusalissa kahvitteluhetki. Virsimuskarin vetäjinä toimivat kanttori Kaisa-Leena Hannikainen ja lastenohjaaja Jaana Turman. Ilmoittautumiset ja tiedustelut kaisa-leena.hannikainen@evl.fi, 0404855985

Kokoontumiset ovat viitenä peräkkäisenä torstaina, 27.2., 5.3., 12.3., 19.3. ja 26.3. Kirkkotilassa pidetyn muskarihetken jälkeen on kirkon sivusalissa kahvitteluhetki. Virsimuskarin vetäjinä toimivat kanttori Kaisa-Leena Hannikainen ja lastenohjaaja Jaana Turman. Virsimuskari on maksuton. Ilmoittautumiset ja tiedustelut kaisa-leena.hannikainen@evl.fi, 0404855985

Pyhis

Pyhis on lasten oma pyhä hetki, jossa tutustutaan Taivaan Isään laulaen , leikkien, askarrellen ja iloiten.Kaikki yli nelivuotiaat lapset ovat tervetulleita mukaan ja pienimmät lapset aikuisen kanssa. Pyhis kestää n. 45mim.

Pappila - Sali Lilja

Pappilan veisuut

Pappilan veisuut ja kahvit (os. Niuhalanraitti 6c, keltainen puurakennus Vihdin srk-talon takana olevan mäen päällä)
Veisuissa lauletaan ja opetellaan Siionin virsiä, joka on körttiläisten eli herännäisten veisukirja ja hartaudenharjoituksen ydin.
Mukana veisaamassa pastori Kaiju Himanen

Pappila - Sali Lilja

Toivon Paikka Olkkari

Toivon Paikka Olkkari pappilassa. Lounas klo 11 kinkkukiusaus ja porkkanaraaste, hinta 3€. Diakoniatyöntekijä tavattavissa.

Tervetuloa!