Kasvumessu

Kasvumessu

Nummelan srkkeskus - Kirkkosali, Liturgi/Selebrantti: Outi Hänninen, Musiikkiryhmä: Virpi Salo & bändi

Nutturyhmä

Tule neulomaan hyväntekeväisyyteen nuttuja, vauvan ensimmäistä lämmintä paitaa. Jokainen sairaalassa syntynyt vauva saa nutun itselleen. Nutun ohje on helppo myös aloittelijan neulottavaksi. Voit neuloa myös vauvan sukkia, myssyjä ja lapasia. Valmiit Nutut kerätään Tuuriin, josta ne toimitetaan isommassa erässä (noin 30 000 kpl) eteenpäin erikseen ilmoitettavaan ulkomaiseen synnytyssairaalaan. Tervetuloa iloiseen Nututtajien ryhmään.

Pappila - Sali Lilja

Nutturyhmä