Virsimuskari

Virsimuskari on tarkoitettu vauvoille ja lähiaikuiselle vauvan kanssa. Virsimuskarissa lauletaan, kuunnellaan, soitetaan, lorutellaan, liikutaan, leikitään - virren kanssa! Virsi ja virsimuskari liikkuu erityisesti kirkkotilassa, jossa tutkimme ja ihmettelemme kirkkotilan luomia mahdollisuuksia.

Kokoontumiset ovat viitenä peräkkäisenä torstaina, 27.2., 5.3., 12.3., 19.3. ja 26.3. Kirkkotilassa pidetyn muskarihetken jälkeen on kirkon sivusalissa kahvitteluhetki. Virsimuskarin vetäjinä toimivat kanttori Kaisa-Leena Hannikainen ja lastenohjaaja Jaana Turman. Ilmoittautumiset ja tiedustelut kaisa-leena.hannikainen@evl.fi, 0404855985

Kokoontumiset ovat viitenä peräkkäisenä torstaina, 27.2., 5.3., 12.3., 19.3. ja 26.3. Kirkkotilassa pidetyn muskarihetken jälkeen on kirkon sivusalissa kahvitteluhetki. Virsimuskarin vetäjinä toimivat kanttori Kaisa-Leena Hannikainen ja lastenohjaaja Jaana Turman. Virsimuskari on maksuton. Ilmoittautumiset ja tiedustelut kaisa-leena.hannikainen@evl.fi, 0404855985

Ojakkalan kerhotila

Perhekerho

Kaikille avoin perheiden kerho, seuraa ja tekemistä lapsille ja aikuisille. Voit tulla oman aikataulusi mukaan, ei ennakkoilmoittautumista.

Pappila - Sali Lilja