Konsertti

30- vuotta Vihdin seurakunnan palveluksessa.

30- vuotta Vihdin seurakunnan palveluksessa .

"Klassista sähköä", Luoman Sähkö (Fagotisti Jaakko Luoma, kitaristi Pekka Tegelman, basisti Matti Tegelman)

"Klassista sähköä", Luoman Sähkö (Fagotisti Jaakko Luoma, kitaristi Pekka Tegelman, basisti Matti Tegelman ja urkuri Hannu Hiltula)
Vapaa pääsy, ohjelma 10 euroa

Mozartin Requiemin avoin harjoitus

Wuosisatamarkkinoiden yhteydessä järjestetään Mozartin Requiemin avoin harjoitus, jota voi tulla kuuntelemaan joko koko ajaksi tai osaksi aikaa.
Requiemiin otetaan myös kuoron ulkopuolisia laulajia, jotka haluavat tätä teosta laulaa projektinomaisesti. Heille järjestetään koelaulu sopimuksen mukaan etukäteen, yhteydenotot kaisa-leena.hannikainen@evl.fi. Esitys on yhdessä Lohjana kaupunginorkesterin ja Laurentius-kuroon kanssa Tammisaaren kirkossa ti 29.10. ja Vihdin kirkossa pe 1.11. Kaikkiin harjoituksiin, joista lisätietoja Kaisa-Leenalta, ja esityksiin tulee sitoutua.

Mestaripiirros; Popin ja gospelin helmiä laulaen ja soittaen

Aino-Maria Ollikainen ystävineen: Ilkka Lipasti, Päivi Lipasti, Pekka Ojasalo ja Juha Wikström