Pienten lasten kevätlaulut

Alle 3 -vuotiaiden lasten perheille suunnattu laulutilaisuuus. Tilaisuudessa lauletaan yhdessä, mutta myös eritasoiset ryhmät esittävät omia laululeikkejään. Tilaisuuden kesto n.45 minuuttia. Vappaa pääsy.

Kirkkokuoron harjoitus kirkossa

on perinteikäs, mutta varsin virkeä ja uudistushaluinen 3-4 -äänistä monentyylistä kirkkomusiikkia gregoriaanisesta gospeliin laulava innostunut joukko. Kirkkokuoro harjoittelee keskiviikkoisin klo 18.30-20.15 vuoroviikoin Nummelan srk-keskuksessa ja Vihdin kirkossa, tarkemmat tiedot tapahtumakalenterissa.
Uudet laulajat ovat tervetulleita! Kuoroa johtaa kanttori Kaisa-Leena Hannikainen, johon kuoroon pyrkivien tulee ottaa yhteyttä: kaisa-leena.hannikainen(at)evl.fi, p. 040 4855985

Päiväkuoro

Päiväkuoron harjoitukset Nummelan kirkkosalissa. Tervetuloa mukaan laulamaan!

Kirkkokuoron harjoitus Nummelassa